Lawea Tbaowera
by on May 21, 2020
12 views
Másrészről, a valódi Lycan-ot semmilyen módon nem hozták létre speciális, unalmas vagy akár gyors ütemű működéshez - a Los angeles Sportiva a Nike Air Max Speed ​​Turf cipőhöz számos kiegészítő lábbelit kínál Önnek. A tényleges Lycan-et sokkal kényelmesebb választáshoz adták, amely a hosszabb útvonalon esik meg, valamint azon kicsi excentrikumok mellett, amelyeket megfigyeltünk az utazás során, ez nagyon jó lesz.
Határozottság Nike Air Huarache Run Ultra Cipő
Ebben az időben természetesen nem mondhatunk sokat a Lycan hosszú távú szilárdságáról, ám ez nagyon jól szervezett az első 100 kilométer felé. Általában nagyszerű találkozásokat tapasztaltam meg a Sportiva cipőivel járó magas színvonalú és szilárdság mellett, és magasabb elvárásaim vannak a Lycan iránt. A kiállítás tetején egyáltalán nincs jelölés a felhelyezéssel kapcsolatban, és a középtalp ugyanolyan rugalmas és fogékony, mint ahogyan a tartályból volt. A tényleges külső talp csak egy kicsit engedje le a Nike Air Force 1 LOW lábbal a lábát vagy az első lábát, bár ez kevésbé befolyásolja a tapadási erőt.
Vissza fogom mondani a lábbeli hosszú távú szilárdságát, bár most személy szerint Nike SB Dunk Low Pro cipőmet gondolom, hogy biztosan meggyőződtem arról, hogy a Lycan miként választhat további 250-300 kilométert.
Ki ez a helyzet?
A tényleges Lycan jó kiegészítő a Los angeles Sportiva cipőválasztékához azzal az indokkal, hogy ez elárasztja a dombok üzemeltetési kollekciójának régóta fennálló helyét. Az elsődleges probléma, amelyet korábban megtanultam a Los angeles Sportiva lábbelikről. valójában vékonyak és merevek is a hosszabb pályakezelés szempontjából, különösen azok számára, akiknek széles vagy nagy volumenű lábuk van. A tényleges Lycan ezt a kérdést kezeli, mivel tágasabb egyezésű, sokkal lágyabb párnázatú és még sok minden más. sokoldalúság a Kobe IV Protro Undftd PE cipőben a márka kiegészítő verzióival összehasonlítva.
Posted in: My Road Trips